沪江

英语四级词汇模拟题

小郭413 2021-07-17 21:55
本文支持点词翻译 Powered by 沪江小D

四级考试不难,其实就是对基础知识的考察,所以词汇是非常重要的,今天我们为大家整理了英语四级词汇模拟题,一起来看一吧。

英语四级词汇模拟题一

1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

A. domestic B.strain C.purchase D.murder

3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

A. measure B.maintain C.shelter D.reply

4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

A. research B.rescue C.vessel D.vast

6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

A. guard B.accomplish C.roar D.endure

9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

A. favorite B.available C.convenient D.average

10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

11.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained

12.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

A. detective B.president C.manager D.director

13.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

A. devote B.district C.interfere D.wander

14.We can not _______ all the magazines together.

A. route B.draw C.thread D.bind

15.What he said in the meeting _______ everybody present.

A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated

16.Some lazy men would rather _______ than work.

A. indicate B.declare C.solve D.starve

17.This boy was _______ for what he had done in the class.

A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed

18.Some states in the United States _______ people to carry guns.

A. apply B.charm C.ignore D.forbid

19.Carelessness made him fall in his job _______.

A.interview B.intention C.stomach D.stocking

20.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

A. decrease B.create C.define D.delight

參考答案:

1.A 2.A 3.B 4.A 5.B 6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

11.A 12.D 13.C 14.D 15.A 16.D 17.A 18.D 19.A 20.C

英语四级词汇模拟题二

1. This kind of medicine has the power to _______poison.

A.splash B.resist C.adopt D.occupy

2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

A.defended B.afforded C.created D.offended

3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

A.inclined B.puzzled C.accompanied D.performed

4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

A.sunk B.sighed C.sought D.sealed

5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

A.expressed B.yielded C.decreased D.approved

6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

A. cliff B.still C.stiff D.stick

7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

A.slip B.pack C.gain D.solve

8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

A.genuine B.generous C.genius D.gentle

9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

A.wax B.shame C.goose D.slides

10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

A.frightens B.differs C.displays D.governs

11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

A.function B.fundamental C.funeral D.funds

12.Who is the patient being _______ on?

A.painted B.operated C.tied D.fetched

13.Mary is _______ of music but I am not.

A.pause B.adventure C.grammatical D.fond

14.This man has been proved _______ of murder.

A.guilty B.spoil C.flash D.curious

15.The international situation is very _______ in the Middle East.

A.delicious B.perfect C.delicate D.percent

16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

A.recognized B.extended C.persuaded D.unexpected

17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

A.grant B.estimate C.council D.check

18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

A.overlooked B.ignored C.noticed D.outlined

19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

A.tidy B.sincere C.worship D.merry

20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

A.menu B.spoon C.loan D.bond

参考答案:

1.B 2.D 3.A 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.D 10.D

11.D 12.B 13.D 14.A 15.C 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

以上就是为大家整理的英语四级词汇模拟题的相关内容,希望能够对大家有所帮助。四级词汇要求量是4500,努力提升,相信词汇量都是可以达到的。

展开剩余